Minden nő, minden punci, minden orgazmus, minden gyönyör egyedi. Bár vannak alapok, sémák, de aztán az érintések intenzitása, mélysége, ideje, az ahhoz kapcsolódó vágy bontja ki a teljességet.
Minap ezt írtam a női csoportban:
“Szeretnétek az orgazmus, szeretnétek, ha meg lennétek dugva. De közben ott dübörög bent a NŐ, akinek kell a minőség és a benne levés. Ahogy tegnap írtam, azt látom, az orgazmussal valahol azért jól vagytok. Csak épp nem tiszta ez az orgazmus. Emiatt féltek tőle, nem akartok lemenni, de aztán hirtelen ott van, és akkor már kell elélveztek, pedig olyan jó lenne még, ha tovább menne. Valójában olyanok vagytok, mint az ejakuláló férfi, nem vagytok urai saját gyönyörötöknek. Nem tiszta hol az a pont, amikor vége. Persze, ahhoz idő kell kitapasztalni.
A másik, mennyire vagytok képesek megmutatkozni ebben a másiknak, és megengedni azt, hogy csak legyél. Persze, itt jön a férfi megtartó ereje, képes-e adni azt, hogy te mint nő, szabadon legyél ebben. Tudom, hogy mentek előre, tudatosak vagytok, a test szabad, táncos istennők vagytok, de saját vágyadban történő izgalmi és orgazmus pontjaidat mennyire ismered?”
Aztán sütöttem egy pitét, amiben számomra megmutatkozott a gyönyörében úszó nő és punci. Ezt a pitét tökéletesítettem tovább minap, egy illatos estre.
Milyen is az, amikor a nő valóban minden elvárás, megfelelés nélkül szabadon tud lenni, testében, vágyában, gyönyörében. Ehhez kell ez a felszabadult nő. Aki ismeri magát, elfogadja a testét, meri megmutatni a vágyait. Meg persze a férfi. Aki mindezt megtartja. Jelenléttel és türelemmel.
A pite tészta a lehető legegyszerűbb verzió, pont az a lényege, hogy kemény és naturális legyen. Tiszta férfi erő.

350 gramm lisztet egy csipet sóval, egy evőkanál cukorral és 225 gramm vajjal morzsalékosra keverünk. Ezek a száraz hozzávalók. Hozzákevertem 100 ml hideg tejet és 25 ml rumot. Egy kis alkoholos matróz erő azért kell ide. Pár éve egy női körben mesélték a nők, hogy van a tantrikus herceg, meg a baszó matróz. No, ezért is a rum.
A tésztát összegyúrom, majd fóliába beteszem a hűtőbe egy-két órára.
Jöhet a krémes gyönyör. 125 gramm vajat 125 gramm cukorral krémesre keverünk. Beleszórunk 125 gramm darál diót, majd mehet bele 3 tojás, egy csipet só, egy kevés vanília, illetve két evőkanál rum, egy evőkanál narancsnak a leve, és egy kevés reszelt narancs héj. És egy apró dolog, amit kezdetben kihagytam. Két teáskanál kukorica keményítő. Mondanám, hogy a farok legyen keményebb, de inkább azért kell, mert a krém így stabilabb lesz sütés után. Addig keverjük a géppel, amíg szép krémes nem lesz. Ez is mehet a hűtőbe pihenni. Ez eredetileg a frangipane krém, amit a franciák előszeretettel használnak süteményekbe, de az mandulával készül. Én ezt dióra cseréltem, egyrészt ez nekem férfiasabb, másrészt jobban passzol az almához.
Ez meg egy kis zene, az egyik kedvenc masszázs dalom:
Jöjjön a gyümölcs! Sok gyümölcsből készítek pitét, de ehhez az alma passzol a legjobban. Meg ebbe mégiscsak a bűn gyümölcse kell. Szóval, hat nagyobb almát meghámoztam és kb. egyXegy centis darabokra kockáztam. Most háromféle almát használtam, starking, idared és golden.
Kb. 100 gramm cukrot karamellizáltam egy serpenyőben, beledobtam az almákat, átforgattam bennük, majd jöhetett még egy deci rum (igen, ez egy ilyen süti, baszó matrózos is), egy nagy teáskanál fahéj és kasszia keveréke. Azért használom keverve, mert a kasszia szikárabb íze inkább a kemény férfi, a fahéj szélesebb ízvilága meg a lágy érzéki férfi. Meg persze egy kis vanília és egy narancs leve. Addig pároltam, karamellizáltam, amíg az alma puha nem lett, és szépen bevonta a fényes karamell.
Vegyük ki a tésztát a hűtőből! Lisztezett deszkán vagy munkalapon kb. fél ujjnyi vastagra nyújtsd ki, valamivel nagyobbra, mint a pite formád. Én 26 centisest használtam. Óvatosan terítsd bele a tésztát, simítsd ki, a lelógó széleket vágd le! Ami marad, elteheted a hűtőbe, vagy a fagyasztóba is. Most jöhet a fragipane krém, ezt szépen simítsd a tésztára! Ezután tedd a karamellizált almát a krém tetejére, egyenletesen oszlasd el! Most jön egy újabb apró részlet. Maldon sóval szórtam meg a tetejét. Ha nincs semmilyen kristályos só, akkor is valami durvábbat szerezz be.
Előremelegített, 165 fokos sütőben, kb. 45 perc alatt sül meg.

Ha megsült, nem remeg a krém, tegyük hűvös helyre, hogy teljesen kihűljön. Ehhez türelem kell.
A kemény, egyszerű tészta, a férfi, a teste, keze, farka, amivel teljesen tiszta jelenléttel tartja a nőt. Mert a nő az alma, punciban, testben, lélekben. Úszik ebben vajas, krémes, diós és persze mámorítóan rumos gyönyörben. A karamella édessége érzéki, és a felbukkanó só, pedig a férfi nyers ereje. Meg van itt baszó matróz, meg a türelmes érzéki tantra herceg is.
A megtartó férfi nem a nőt érti meg, kutatja ki. A megtartó férfi önmagával lesz tisztában, hogy jelenlétével a nőre tudjon figyelni, és meg tudja őt tartani a közös izgalomban.