Type and press Enter.

Farok Kaland – Az erekció 50 árnyalata

7192c1b3020b5f2168de945d227341c6.jpg

 

Farok Kaland – Program sorozat est Férfiaknak, rólauk a farukról, a gyönyörről

Nem csak egy erekció vagyok

Annyi, de annyi írás, könyv jelenik meg arról, hogy milyen is egy nő orgazmusa, hány féle lehet, hogyan lehet megélni, mennyire fontos, hogy hogyan érintjük meg a nőt, és hogyan adjunk neki gyönyört mi, férfiak.

A te gyönyöröd – az én eksztázisom – mondja a tao és a tantra is. Ezt vallom én is, olyan mélyen, hogy még a farkamba is beletetováltattam, hogy sose feledjem, mennyire fontos a nő gyönyöre, hogy minden egyes behatoláskor tudatosan át tudjam adni minden vágyamat és érzésemet.

De ha egy férfi tudja, hogy egy nőnek hogyan legyen gyönyöre, akkor minden rendben van? Akkor már mindent tud arról, hogy hogyan kell megérinteni a női testet, hogyan legyen jelen, hogyan nyíljon meg a másik felé, hogyan kapcsolódjon hozzá energetikailag, hogyan hatoljon be, hogyan érintse  a csiklót, hogyan nyaljon, hogyan legyen türelmes, hogyan engedje a nőt a saját szépségében megnyílni, hogyan csodálja a testét, hogyan értse meg az orgazmusait, hogyan legyen magmegtartó stb.

Aztán persze legyünk készek, legyen tökéletes erekciónk, legyünk fittek és lelkileg tiszták, hogy megtartsuk gyönyörében a nőt.

De hol van az leírva, hogy például hogyan érintsük a farkat? Hogyan szereti tulajdonképpen a férfi a farka megérintését? Vagy mennyi idő kell ahhoz, hogy a férfi is megnyíljon, erekciója ne egy csábos tanga vagy egy vad farokverés miatt legyen, hanem megérezze azt, hogy a másik fél rá és a farkára vágyik.

Ha az online világ praktikus tanácsait nézem, sok okos dolgot bizony nem tudok meg erről. Mert hát most lépjünk túl a szexi fehérnemű, az ápolónős szerepjáték, meg a bilincsek világán. Sem én, sem a férfitársaim azért nem ilyen egyszerűek. Persze izgalmas dolog ez is, de hosszú távon ne várja el senki, hogy csodás szerető marad a férfi. Tantrás oldalakon vannak leírások lingam masszázsokról, de nem hiszem, hogy minden hölgy rohanna egy oktatásra amiatt, hogy a párja farkával mit is lehetne kezdeni.

De akkor se maradjunk abban a hitben, hogy megmarkoljuk jó erősen a farkat, verjük, ahogy a fejünkben vagy egy pornófilmben látható képben előjön, aztán csak feláll, majd jobb esetben el is élvez, és gond letudva.

Hát igen, nagyjából két változat létezik arra, hogy hogyan érinti meg a nő a férfi farkát:

Nagyon finoman, mintha a saját punciját érintené.

Ahogy már előbb leírtam, a pornós-farokverős verziót követve.

bdsmlr-2314-duiu1igfst1.jpg

Azt sem mondanám, hogy ez olykor nem jó, és nincs kedvem egy ilyenhez. De a farkam is egy érző dolog, és nem a fizikai kontaktus a lényeg, hanem az érintésben leledző minőség, vágy és energia.

Nemrégiben részt vettem egy Orgazmus Meditáció gyakorlati napon. Röviden összefoglalva, a nő, illetve a férfi egy 15 perces sessionben finoman érinti a másik nemi szervét egy adott ponton, míg a másik ezt testi szépségében, tiszta megnyílással befogadja.

Ha most egy ujjal megérintik a farkamat, az még önmagában nem lesz valami izgató, nem biztos, hogy erekcióm lesz. Akkor sem, ha a nő fekete fűzőben és magassarkú cipőben teszi ezt. Persze egy ujjal is lehetne vadul ingerelni és a fizikai hatással erekciót előidézni, de az csak egy álló farok lenne valódi vágy nélkül. Maximum tényleg annyira lenne izgalmas, mint amikor csak azért maszturbálunk, hogy legyen egy adag örömben részünk.

De hagytam magam, hagytam magam beleáradni ennek az érintésnek a szépségébe, és aztán az erekció, annak szépsége és ereje magától jelent meg. Amióta tudatosabban próbálom megélni a szexualitásomat, azt vettem észre, hogy az erekcióm majdnem észrevétlenül lesz, felépül bennem. Nem az a farkat szétfeszítő, kanos erekció ez, hanem egy szép, vággyal teli és tiszta, álló farok. Azután ez a szép energia át is járta a testemet, jólesett az érintés, pedig hangsúlyozom, egy nagyon finom, nagyon lágy érintés volt, mindössze egyetlen ujjal.

Az egyik fontos dolog, ami mostanra letisztult bennem, hogy az érintés minősége az egyik legfontosabb nem csak a nő intimitásában vagy a férfi szexualitásában, hanem magának a faroknak az érintésében is.

A másik, hogy az erekciónak ugyanúgy fel kell épülnie, mint a nő megnyílásának vagy orgazmusának. Egyszerűen mondva, ha ti, drága nők, időt kértek arra, hogy a puncitok nedves legyen, adjatok időt arra, hogy a farok is a maga ütemében álljon fel. Egész más lesz a kapcsolódás minősége, ha nem kell arra figyelni, mikor lesz már az a farok akcióképes.

Mert igen, valahol olyan egyértelmű, hogy ha szex van, akkor a nőre fontos odafigyelni és meg kell adni neki azt a minőségi időt, minőségi érintést, jelenlétet, hogy megteremtődjön benne a gyönyör útja, a vágy minősége. A férfi farka meg majd úgyis feláll, hisz dugni akar.

Hát nem.

Ha gyönyört akarunk, ha azt szeretnék, hogy ne csak a testünk, hanem a lelkünk és a tudatunk is csordultig legyen gyönyörrel, akkor a férfinak és a farkának is meg kell adni a minőségi, tudatos és vággyal teli intimitást.

Persze feláll a farkam a szexi fehérneműre, egy pornófilmre, feláll arra, ha vadul megmarkolják, ha akarnak egy jó dugást, de egyrészt akkor pont annyit tudok adni, amennyi vággyal és elvárással érintettek, másrészt, ha csak egy orgazmus kell, egy adag öröm, miért lenne elvárható több és finomabb érintés vagy türelem. Valójában az erekció minősége megmutatja, milyen vággyal szeretnének kapcsolódni hozzá. A farkamat akarják, vagy engem a farkammal? Jobb, ha piros tangára áll fel a farok, vagy arra, hogy te olyan vággyal közeledtél, hogy az a farok érezve a vágyat és a csodálatot, magától, minden vizuális és fizikai izgatástól függetlenül állt fel?

Ha csak eszközként tekintünk rá, nem lesz több a behatolás, mint egy vibrátoros maszti-party. De ha a cél az, hogy a férfi energiája és ereje a farkán keresztül a nő puncijába áramoljon, nem lesz elég egy erőteljes marokra fogás.

Van egyfajta arányeltolódás abban, ahogy a női és a férfi intimitást kezeljük. Vagy azt halljuk, hogy a férfi csak egy férfi (kvázi szimpla szexállat, persze olykor az is jó), vagy ahogy az elején is írtam, adjon a nőnek gyönyört.

De a gyönyöradó farok nem lesz csak úgy. Nem lesz egy csettintésre álló farok, ami persze türelmes és odaadó is, nem hajtja az orgazmus iránti vágy, nem egy kanos ifjú titán, hanem egy nyugodt, tudatosan felkészült, energiával teli kard, a férfi legszebb szerszámja, maga a megtestesült gyönyörhozó, kemény, sosem sürgetett, nincs benne mohóság, elvenni akarás.

nude-couple-01.jpg

„A nő megfogja a férfi farkát. Sok esetben erről nem nagyon beszélünk, pedig ez egy nagyon szép és nagyon felemelő pillanat. A férfi a nő kezébe helyezi férfiasságának szimbólumát, gyönyörének kardját. Nem csak megmutatja magát a nőnek, hanem megkéri, hogy érezze is. Érintse meg, hogy az a vágy, amit iránta érez, milyen erővel bír. Érezze meg az erekciót, érezze a lüktetést, a forró vágyat. A férfiak is éreznek aggodalmat, szégyent vagy bűntudatot, viszont ilyenkor mindent tisztán átad. Megmutatja magát.

Nézd, ez vagyok én, ez az én vágyam. Tiszta, de erővel teli.

Ez az aktus így egy szép rituálé is. Odaadja mindenét a férfi, felajánlja a gyönyört, a nő kezébe helyezi a kardot. Ez már nem egy dugás lesz; megosztoznak és közösen indulnak a gyönyörbe.
Bár tényleg egy pillanat az egész, de fontos minden pillanatban meglátni, megérezni a szépet. Igen, a férfinak dicséret kell, és ezután a gesztus után odaadja magát. A nőknek csodálat kell, hogy érezzék, hallják, hogy milyen gyönyörűek, milyen vágyat gerjesztőek.„

Ezt régebben írtam, és ez egy jó kezdet. Mert jön a kérdés: Rendben, de akkor hogyan érintsünk? Vággyal telve? De honnan lesz a vágy?

A vágy a gyönyörből születik. A vágyat nem tudjuk megalkotni szexshopok és 10 pontos trendmagazinok ajánlatából. A tiszta, közösen megélt gyönyör élménye az, ami újra és újra arra sarkall, hogy legközelebb is lehetőséged legyen azt megélni. Akarjuk ezt, akarjuk a másikat, nem kell semmi más. Persze játszadozhatunk, mert minden gyengéd vagy vadabb játéknak megvan a maga helye a szexualitásban, de a végső gyönyör kettőnkön múlik.

A gyönyört fel lehet építeni, lépcsőről lépcsőre. Ha akarjuk a másikat, akkor kezdjük az elejéről.

A farok maga férfi; olykor dédelgetésre vágyik, olykor vad baszásra, olykor dicséretre, olykor csodálatra.

 

A farkat szeretni kell, megismerni sok-sok játékkal és érintéssel, hogy türelemmel olyan erekciót teremtsen meg minden nő a párja farkában, hogy annak behatolása a legkéjesebb örökkévalóság legyen, és miután az behatolt a punciba, szépen áthatoljon a testen, szíven, lelken és tudaton. A farok nem egy testrész, ami pont megfelel a dugáshoz. Abban ott rejtőzik minden, ami valóban gyönyörbe taszíthat. Benne rejlik a férfi ereje, energiája, de az csak úgy varázsolható elő rejtekéből, ha a nő is tisztán, vággyal és megnyílva érinti meg.

A PROGRAM

Egy 10 részes programot alkottam meg, melyben 2018-ban vasárnap délutánoként 14 és 19 óra között talákoznánk 2-3 hetente. Mesélnék, beszélgetnénk, olykor lennének vendég előadók, akik az adott téma szakértői, és persze valós gyakorlatokon keresztül megélnénk miről is szól valójában ez az egész, miről szólsz Te, meg persze a farkad.

Hogy legyen benne egy kis csavar, el kell hoznod hölgypartneredet is. Egyrészt hogy támogasson, aztán hogy segítsen, és persze ő is jobban megértsen, megérezzen Téged. Ketten együtt indultok el ezen a jó kis úton.

A program során lesz női segítőtársam – Grella Zsuzsa fétismasszőr – is, hogy progrma alatt a nőknek is legyen támogatói oldaluk, és a tőlük érkező kérdésekre is tudjunk választ adni.

 

1. Farok felfedezése, az erekció megismerése 

Megismerni farkunkat érzéssel, tudatosan, kapcsolódni hozzá

gyakorlat: Farok jóga

Ererkció felépülése, hogyan izgul fel, az izgalmi állapot spektruma

gyakorlat: lankadt farok csodálata

Szebbé tenni a farkunkat

Testi szinten: bőr és a szőrzet ápolása.

Érzelmi és tudati szinten: milyen érzéseket hordoz a farkunk, miért nem állt fel, mikor ért sérelem, mikor hatoltunk nem tisztán.

gyakorlat: erekció meditáció

 

2. Vágyunk és izgalmunk

 Mikor áll fel egy izgalomra, és mikor áll fel egy vágyra, cask az izgalmat éljük meg, vagy valóban a vágy megélésre használjuk a farkunkat

Mik a perverzióink, mik a fétiseink. Fantáziálva élvezünk el, vagy a fantáziát megélve?

gyakorlat: maszturbálás orgazmus nélkül

Tudunk-e kapcsolódni magunkhoz, ismerjük egyáltalán magunkat? Mi a mi testi gyönyörünk? Jutalamzzuk magunkat, vagy cask az orgazmusért hajtunk, mit tudunk átadni magunkból a másiknak

gyakorlat: öngyönyörszerzés

 

3. Lassulás és türelem

Miért fontos lassulni, miért jó türelmesnek lenni, hogyan tudunk kanosból vágyódóak lenni? Befogadni tisztán a  másik érintését.

gyakorlat: lassú izgatás a partner által

A “benne levés” szépsége, orgazmus nélkül kontrollálni a farkat,

gyakorlat: felizgatás, lenyugtatás, hegy és völgy, majd orgazmus nélküli befejezés

 

4. Farok Rock’n’Roll vol. 1. – A magmegtartás fizikai része

Miért is jó ejakuláció nélkül lenni? Mit tud adni? Milyen egy ejakuláció nélküli orgazmus

 

A PC izom, az erősítése, Millió dolláros pont és a többi ejakuláció megállító technika

gyakorlatok: pc izomzat, erősítés, elszírátások, million dolláros pont, illetve hogyan lehet a légzéssel ezt kontrolálni

 

5. Farok Rock’n’Roll vol. 2. – Az átbillentés

Hogyan tudunk “más” orgazmust megérezni?

gyakorlat: Big Draw, partner által történő izgatással

Csúcsközelben lenni, fenntartani az állandó izgalmat, kitolni az izgalmi szint határait

gyakorlat: 9-5-ig

A plató fázis és az orgazmus kontroll

gyakorlat, partner által végig csúcson maradni, majd kontroll alatt végül abbahagyni, és test érintésekkel szétárasztani az izgalmat

  

6. A prosztata és az ejakuláció

Miért fontos a prosztata masszázs? miért érdemes ejakuláció esetén is átélni a prosztata masszázs élményét

gyakorlat: a prosztata dobolás

Mit ad az ejakuláció, ha megmagtrtás lenne a cél, hol van ebben az érzelmi biztonság

gyakorlat: prosztata masszász partner által és ejakuláció megélése

 

7. Farok érintés játékai

Miért fontos elmesélni a nőnek hogya szeretjük, miért fontos megtanulni újabb fogásokat, miért jó ezt aztán intuitíven játszani:

gyakorlat: farok masszázs fogásai, az érintés változatossága

 

8. Ki is a nő?

A nő orgazmusa, fontos-e a női ejakuláció, ismered-e a partnered punciját és gyönyörét

gyakorlat: a női test és a punci csodálata

gyakorlat: a punci izgatása és játék a nő gyönyörével

 

9. Hangolódás

Hogyan hangoljuk össze a nőt és a férfit

gyakorlat: karezza ölelés és érintlések

Mirté fontos az azonos izgalmi szint

gyakorlat: megtalálni a farok és punci azonos szintjét, és beszélni róla

 

10. Összegzés

A vágy fenntartása, a gyönyör megélése, ennek vissza áramoltatása a valós életbe. Mi maga a vágy, miért fontos az érintés, az intim tér megteremtése

gyakorlat: vágy és érzékkeltő érintésekkel  ateljes kapcsolódásig, lassan megélve minden pillanatot és érintést

 

11. Opció: BDSM és egyéb nyalánkságok

Mi a rejett vágyumnk, mi a fétisünk, mi a valós és az elképzelt fantáziánk. Ki tuudnk-e lépni a komfortzónából

gyakorlat: BDSM megélések kölcsönösen

 

Pontos időpont hamarosan.

Ha további információt szeretnél, kérlek írj a következő mailcímre: hummelzsolt@gmail.com

 

A Farok ereje legyen Veled.

Save

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elmúltál 18 éves? Az oldalt kizárólag 18 év felettiek látogathatják, ha még nem töltötted be, kérlek kattints a NEM gombra.