Type and press Enter.

Komfortzóna Kilökés Szeánsz

kotel.jpg

Tudod, hogy mi a vágyad?

A vágyaidat éled meg, vagy kötöttél egy kompromisszumot az orgazmusaiddal?

Mennyire ismered a benned szunnyadó vágyat, akár fétist, vagy perverziót?

Szoktál fantáziálni maszturbálás, esetleg szex közben? Az egy meg nem élt vágyad volt, vagy csak egy fantázia, hogy ébren tartsd az izgalmad, a szenvedélyed.

Ki vagy Te, és mi a Vágyad?

Ezek a szánszok a vágyaidról,a  testedben szunnyadó Énedről szólnak. Az hogy ez miként fedezhető fel, bontható ki egyéni utazással ismerhető meg.

A BELÉPÉS

Érzünk a szívünkben, sokszor végiggondoljuk a fejünkben, mit szeretnék, mi az ami jó nekünk. De vissza merünk-e menni a testünkbe, megnézni, szembenézni azzal, hogy a testi vágyaink mit szeretnének, mire vágynak.

Bekapcsolni a testet, belépni Önön testedbe.

harompont.jpg

Érinteni, érezni, befogadni.

Lágy, érzéki érintések, olajos simogatások, izgalmi érintéssel teli jóni masszázs. Hagyni, hogy a tested bekapcsoljon, izgalomba jöjjön, szabadon befogadd és élvezd minden gát és szégyen nélkül.

 

A KILÉPÉS

Érzed mit szeretnél, talán már tudod is. Nem mered kimondani, vagy épp kimodod, de nem vagy biztos abban mi is ez valójában. Ott van az árnyékban a vadabb, vagy épp a sokkal érzékibb részed.

Hol a helye a BDSM-nek, egy kötélnek, a domináns, vagy épp sub énednek az intimitásban.

Mi történik akkor, ha kilépsz az eddigi komfortos intimitásodból, a szexusod olyan területre lép ahol még sosem járt. Kiütni egy olyan fantázát ami eddig ott kavargott a fejedben, de most megélve rédöbbenhetsz arra, hogy ez nem is Te vagy. Megélni egy vágyat ami ott szunnyadt benned, megismerni Önön részednek eddig árnyélban megbúvó részét.

Önismereti útnak is nevezhetnénk, vagy szószerint Vágyismereti útnak.

zsu_kotozes.JPG

Ez a testről szól, a Te testedről, a Te vágyaidról. Ha tudod és ismered ezt, integrálni tudod a szívedbe, a tudatodba, a  teljes intimitásodba.

Azt tudod átadni a másiknak ami te vagy, vágyad teljességét, szégyen, gát nélkül, tök szabadon.

Minden szeánszt megelőzi egy konzultáció, hogy pontos képet kapjunk egymásról. De egy megtörtént konzultáció sem jelenti azt, hogy a szeánsz megvalósulhat. Fel kell mérni, mennyire vagy biztos, tudatos abban, hogy nem egy pillanatnyi izgalom, hanem egy erős elhatározás eredménye a döntésed. Hiába egyedi út ez, fontgos, hogy a határokat konszenzusos döntéssel végig betartsuk. Minden szeánsz előtt kapsz felkészítő gyakorlatot, illetve utána egy instrukciót.

Ez nem a szexről szól, nem is az intimitásról, hanem Te intim lényedről. Azzal, hogy harmóniába kerülsz a vágyaiddal, ez harmónia az életed egyéb területeire is kiterjesztehetőek. A türelmed nem csak a jobb szexre ad lehetőséget, hanem arra, hogy ez ott legyen veled életed más pillanatában is. Vágyaid megélésének gyönyöre, nem az orgazmusról szól, ez az erő ott lesz a testedben, tartást és kitartást ad.

Be mersz lépni a testedbe, hogy aztán kilépj önmagadból?

Ha érdekel, több információra van szükséged, kérlek írj: hummelzsolt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elmúltál 18 éves? Az oldalt kizárólag 18 év felettiek látogathatják, ha még nem töltötted be, kérlek kattints a NEM gombra.